Επιλέξαμε και εγκαταστήσαμε σύγχρονα μηχανήματα απεικόνισης, με έμφαση στην ασφάλεια των ασθενών, την ποιότητα και ταχύτητα της εξέτασης.

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ

ΥΠΕΡΗΧΩΝ &  TRIPLEX  : σώματος και αγγείων, νεογνών, παιδιών, ενηλίκων, μαιευτικού και γυναικολογικού υπερήχου,

ΜΑΣΤΟΥ: ψηφιακής μαστογραφίας ιδιαίτερα χαμηλής δόσης, υπερηχοτομογραφίας υψηλής ευκρίνειας, ελαστογραφίας,

ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΒΙΟΨΙΑΣ:  μαστού, θυρεοειδούς, μαλακών μορίων, προστάτη,

ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ,

ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΟΣΤΙΚΗΣ  ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ & ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗΣ,

ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΝΩΜΗΣ: σε εξετάσεις Αξονικής & Μαγνητικής τομογραφίας.

Διαθέτουμε,

Υπερηχοτομογράφο General Electric Logic S7Expert,  εξοπλισμένο με  προγράμματα λεπτομερούς ανάλυσης αγγείων, τεχνική ελαστογραφίας και 3D & 4D απεικόνισης. Ποικιλία κεφαλών υψηλής ευκρίνειας μεγάλου εύρους συχνοτήτων (2-15ΜHz) αποτελεσματικές και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις  απεικόνισης.

 Ολοκληρωμένο σύστημα ψηφιακής απεικόνισης Carestream της Kodak για μαστογραφία και ακτινογραφία.

Σύγχρονο Μαστογράφο Siemens Mammomat 3000 με ψηφιακές κασέτες φωσφόρου τελευταίας γενιάς, υψηλής ευκρίνειας (20 px/mm) και ιδιαίτερα χαμηλής δόσης. 

Ακτινολογικό μηχάνημα Siemens Polydoros,το οποίο καλύπτει όλο το εύρος των  κλασικών ακτινογραφικών λήψεων, αλλά και της σωματομετρητικής  απεικόνισης, χαμηλής δόσης.

Σύστημα μέτρησης οστικής πυκνότητας και λιπομέτρησης General Electric, LunarProdigy, που συνδυάζει απόλυτη ακρίβεια και επαναληψιμότητα μετρήσεων με ιδιαίτερη ταχύτητα εξέτασης.

Με ευθύνη, συνέπεια και πολύχρονη εμπειρία στην Ιατρική Απεικόνιση.  Με σύγχρονο και αξιόπιστο εξοπλισμό, με προτεραιότητά μας η ασφάλεια των ασθενών!